КОНКУРС ПРИСВЯЧЕНИЙ ДНЮ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА


12 лютого в Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася конкурсно-розважальна програма «В ім’я кохання», яка складалася з п’яти конкурсних етапів. У конкурсі взяли участь шість учнів старшого шкільного віку навчальних закладів району: троє дівчат та троє юнаків. У залі панувала дружня і схвильована атмосфера. Учасники розповідали про найромантичніші місця Закарпаття, підготували цікаві історії про кохання, освідчувалися в коханні. Всі мали змогу продемонструвати свої таланти: розповідали власні вірші, виконували пісні.
Журі нелегко було визначити переможців конкурсу, оскільки кожен заслуговував на перемогу. Перше місце здобули Сойма Тетяна (Добрянська ЗОШ І-ІІІст.) та Крегул Денис (Калинівська ЗОШ І-ІІІст.), друге місце посіли Шимон Марія-Стефанія (Солотвинська ЗОШ І-ІІІст. №1) та Бедей Василь (Бедевлянська ЗОШ І-ІІІст.), на третьому місці опинились Боднар Богдана (Грушівська ЗОШ І-ІІІст.) та Країло Михайло (Малоуголківська ЗОШ І-ІІст. №2).
Присутні також мали змогу переглянути виставку з технічного моделювання до Дня Валентина. Це було чудове свято. Всі отримали гарне враження, а учасники отримали нагороди.


0 коментарів

Прокоментувати