Другийфестиваль-конкурс «Воскресни, писанко!»


05 квітня 2016 року на базі Тячівського районного Центру дитячої та юнацької творчості був проведений районний етап Другогофестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!».
На Конкурс було подано 365 робіт із 43 навчальних закладів району.Писанки були виконані у 23 техніках. Символи-орнаменти писанок виконані із збереженням місцевих особливостей, звичаїв та традицій.
Писанки переможців районного етапу були продемонстровані на писанковому дереві, яке було представлене від Тячівського району 22 квітня 2016 року в м.Ужгород на Другийфестиваль-конкурс «Воскресни, писанко!».
Кожна писанка була подана у віночку-оберегу. Поряд з виставкою проводилися майстер-класи з виготовлення писанок, який показувала вчитель образотворчого мистецтва Буштинської гімназії-інтернат Рущак Ольга Василівна. Своїми знаннями та уміннями писати великодню писанкурозтопленим воском вона поділилася з відвідувачами, які прагнули долучитися до створення власної писанки. Команду від району представляли 6 учнів , які своєю майстерністю писати писанки привернули увагу журналістів, які захотіли взяти у них інтерв′ю.
Всі повернулися в хорошому настрої від побаченого розмаїття писанок.


0 коментарів

Прокоментувати